Husvognpark

Ny husvognpark på Orsand Camping.

Vår forrige husvognpark ble utsolgt på rekordtid, noe som tyder på at det har blitt veldig populært å bytte ut campingvogn med husvogn. Det ser ut til at folk vil ha bedre boforhold og muligheten til å kunne bruke feriestedet sitt hele året, og ikke bare i sommerhalvåret. 

Etterspørselen etter husvogner bare øker, så vi tilpasser oss markedet med å lage en helt ny husvognpark.
Området som skal brukes har vært planlagt som campingplass siden 1997, men har ligger urørt frem til nå.
Vi planlegger en husvognpark med totalt 54 plasser. Denne husvognparken vil få flere platåer, med god utsikt utover Trondheimsfjorden og vakre solnedganger over Leksvikfjellene.
Arbeidet er påbegynt og vi vil komme tilbake med mer info når det nærmer seg ferdigstillelse.

Naturlige tomter og norsk design.
I denne husvognparken velger vi å gjøre det litt annerledes enn vi gjorde i den første.
Her vil vi beholde en del av vegetasjonen i området, som da gir et mer naturlig inntrykk og skjerming, uten at det går på bekostning av utsikten. Husvognene som skal brukes i denne parken vil få et moderne uttrykk, med blant annet stående MøreRoyal kledning i valgfri farge. Vi beholder de romslige tomtene fra forrige prosjekt, og som beboer i den nye husvognparken vil du kunne boltre deg på mellom 2-300m2.

Samarbeid med husvognprodusent.
Orsand Camping har et samarbeid med Stebo Husvogner AS for produksjon av husvognene. Stebo tilbyr kvalitetshusvogner beregnet for norske forhold. De skreddersyr husvogner etter kundens behov, og man får da en plan- og fasadeløsning som ønsket. Dette og mer til kan du lese mer om på deres hjemmeside www.stebo.no.

Ferieparadis og turmuligheter.
Orsand Camping er ferieparadis for både store og små. For barna er det helt ypperlig med store grøntområder, bademuligheter, lekeplass, fotballbane og trampoliner. På sommeren er det også sauer her som barna kan hilse på, det bruker å være populært. Orsand er også veldig skjermet for omgivelsene slik at man får slappe av i ro og mak, nyte god utsikt og fine fasiliteter. For den som liker å røre seg så er det gode turmuligheter i området, blant annet Frostastien, som er en 22 kilometer lang tursti langs store deler av Frosta. Den er godt merket med både skilt og kart, og har hvilebenker med jevne mellomrom. Vil du nyte en gåtur gjennom et vakkert kulturlandskap så er absolutt Frostastien verdt en tur. Det fine er at den går «gjennom» Orsand Camping, så du trenger ikke dra noe sted for å kunne benytte deg av Frostastien.

Kunne du også tenkt deg en husvogn i den nye husvognparken vår?
Eller kanskje du har lyst til å se på en husvogn før du bestemmer deg? Ikke noe problem, vi har en visningsvogn her som bare venter på at du skal komme på besøk å se hvordan den er.
Vi har allerede laget en venteliste for de som er interesserte i en husvogn i den nye parken, så ta kontakt om du ønsker å stå på listen, slå av en hyggelig campingprat, komme på visning eller for et uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å høre fra deg!

«Kjøpte minihus fra Stebo i sommer og er sååå fornøyd 😍
Jeg har det på Orsand Camping.»

Alise Polden

Nytt felt for husvogner