Husvognpark

Husvognpark på Orsand Camping.

Det har blitt veldig populært å bytte ut campingvogn med husvogn. Det ser ut til at folk vil ha bedre boforhold og muligheten til å kunne bruke feriestedet sitt hele året, og ikke bare i sommerhalvåret. 

Vi ønsker å tilpasse oss markedet og har nå laget en egen husvognpark på campingplassen.
Området vi har brukt ble regulert til campingplass allerede i 1997, og har ligget urørt frem til vi opparbeidet feltet for husvognparken sommeren 2019. Husvognparken har kommet litt lengre opp i høyden, mot skogen som skjermer campingplassen. Vi har opparbeidet tre platåer, med god utsikt over campingplassen og Trondheimsfjorden, som gir plass til 25 husvogner totalt. Pr. dags dato er det solgt 24 husvogner i dette feltet, så nå er det bare en tomt igjen. Førstemann til mølla.

Samarbeid med husvognprodusent.
Orsand Camping har inngått et samarbeid med Stebo Husvogner AS for produksjonen av husvognene. Stebo tilbyr norskproduserte husvogner beregnet for nordiske forhold. De skreddersyr husvogner etter kundens behov, og man får da en plan- og fasadeløsning som ønsket. Dette og mer til kan du lese mer om på deres hjemmeside www.stebo.no. Så hvis du ønsker å se mer hvilke husvogner vi kan tilby i vår husvognpark, så gå inn der og du vil finne mye god informasjon.

Større tomt og gatelys.
I den nye husvognparken så valgte vi å gjøre det litt annerledes enn vi har gjort ellers på campingen. Vi har økt tomtearealet betraktelig, fra mellom 100-150 m2 som det er på resten av campingen, til 260 m2 her i husvognparken. I fremkant av alle platåene vil det bli plantet hekk, og hele området vil få gatelys. Så man kan si at det er litt mer luksuriøst på det nye feltet.

Ferieparadis og turmuligheter.
Orsand Camping er ferieparadis for både store og små. For barna er det helt ypperlig med store grøntområder, bademuligheter, lekeplass, fotballbane og trampoliner. På sommeren er det også sauer her som barna kan hilse på, det bruker å være populært. Orsand er også veldig skjermet for omgivelsene slik at man får slappe av i ro og mak, nyte god utsikt og fine fasiliteter. For den som liker å røre seg så er det gode turmuligheter i området, blant annet Frostastien, som er en 22 kilometer lang tursti langs store deler av Frosta. Den er godt merket med både skilt og kart, og har hvilebenker med jevne mellomrom. Vil du nyte en gåtur gjennom et vakkert kulturlandskap så er absolutt Frostastien verdt en tur. Det fine er at den går «gjennom» Orsand Camping, så du trenger ikke dra noe sted for å kunne benytte deg av Frostastien.

Kunne du også tenkt deg en husvogn i den nye husvognparken vår?
Eller kanskje du har lyst til å se på en husvogn før du bestemmer deg? Ikke noe problem, vi har en visningsvogn her som bare venter på at du skal komme på besøk å se hvordan den er. Ta kontakt for en hyggelig campingprat, visning eller for et uforpliktende tilbud. Vi gleder oss til å høre fra deg

«Kjøpte minihus fra Stebo i sommer og er sååå fornøyd 😍
Jeg har det på Orsand Camping.»

Alise Polden

Eget felt for husvogner